Popis usluga koje pružamo


Razvoj aplikacija


Proizvodi i usluge koje Omni Aspect d.o.o. nudi su u prvom redu usluge razvoja web, mobile, desktop i hibridnih aplikacija prema specifikacijama klijenata, u čemu posjedujemo višegodišnje iskustvo projektiranja i implementacije informatičkih sustava najviših razina složenosti, baziranih na različitim tehnologijama.

Sistemska integracija


Omni Aspect d.o.o. je uspješno izvršio više projekta sistemske integracije heterogenih dijelova informatičkih sustava svojih klijenata u jednu funkcionalnu cjelinu.

U projektima sistemske integracije nismo ograničeni tehnologijama raznih informatičkih sustava. Često slučajevi iz prakse zahtijevaju potrebu integracije programa izrađenih na različitim platformama, ponekad i tehnološki potpuno zastarjelim. Naš tim stručnjaka sublimira znanja rada na više tehnologija, a po potrebi se koristimo i vanjskim suradnicima koji su eksperti za pojedina specifična područja.

Informatički konzalting


Svoje klijente prije svega želimo saslušati i uz njihovu pomoć shvatiti kako najbolje unaprijediti njihovo poslovanje uz pomoć informatičkih rješenja. Uvijek tražimo optimum između uloženih sredstava i dobivenih rezultata. Mnogo puta smo u svojoj praksi znatno smanjili inicijalne i operativne troškove ulaganja klijenata u informatičku opremu, izbacujući iz projekata nepotreban hardver i skupe softverske licence.

Održavanje IT infrastrukture


Korištenjem stručne ekspertize i bogatog iskustva iz dosadašnje prakse možemo dizajnirati i implementirati optimalna tehnička rješenja za IT infrastrukturu tvrtke. Takva rješenja garantirano donose poboljšanu kvalitetu i efikasnost rada, uštede u operativnom poslovanju i vrlo brzi povrat investicije.

Naši stručnjaci u Odjelu sistemske administracije posjeduju višegodišnje iskustvo popraćeno nizom sistemskih i tehničkih certifikata najviše razine kompetencije. Osobito smo ponosni na činjenicu da redovito dobivamo visoke ocjene naših klijenata za pruženu kvalitetu podrške i da zbog takvog pristupa sa svim svojim klijentima razvijamo dugogodišnju suradnju.

Usluge profesionalnog hostinga


Pružamo uslugu hostinga web aplikacija na infrastrukturi klijenta, na cloud servisima ili na dediciranim serverima naše tvrtke. Dodatno, e-mail hosting je vrhunskih performansi i velikog kapaciteta, siguran, te podložan stalnom tehničkom nadzoru naših administratora. Naša usluga obuhvaća kompletnu administraciju Internet domene, registraciju i prebacivanje s postojećih hosting providera na naše servere. Također, E-mail hosting je vrhunskih performansi i velikog kapaciteta, siguran, te podložan stalnom tehničkom nadzoru naših administratora. Naša usluga obuhvaća kompletnu administraciju Internet domene, registraciju i prebacivanje s postojećih hosting providera na naše servere.

Suradnja na EU projektima


Kao tvrtka s referencama na uspješno apliciranim i odobrenim EU projektima, nudimo suradnju svim zainteresiranim akademskim i poslovnim subjektima iz Hrvatske i drugih EU zemalja, na zajedničkim nastupima u projektima vezanim uz EU fondove.

Kontakt


Smješteni smo na dvije lokacije, u Kutini i u Zagrebu.

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte!

Ured Kutina
  +385 44 605 167
  info@omniaspect.hr
  Augusta Šenoe 2, 44320 Kutina
  OIB: 36694389127


Ured Zagreb
  +385 1 889 59 50
  zagreb@omniaspect.hr
  Utinjska 3T, 10020 Zagreb
  OIB: 36694389127


Help desk
  +385 44 681 118
  podrska@omniaspect.hr,
podrska@notaio.rs

radno vrijeme: 7-16h

Help desk je dostupan za ugovorene korisnike